Hur man byter en 2000 Modul Tändningskontroll

Tändningen styrenheten för en 2000 fordon är liknande i placering och utformning till andra fordon årsmodell. Antändningen styrenhet är monterad på baksidan av motorn, i närheten av brandväggen, och är ansvarig för att skicka en elektrisk signal genom eldningssystem och styra tidsanpassningen av motorn. Antändningen styrmodulen är fäst vid motorn med bultar och kan bytas ut på ungefär en timme. Saker du behöver
Open-end skiftnyckel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lossa batteriets minuskabel från batteriet inlägg med en öppen- skiftnyckel. Leta tändningen församling styrmodulen nära brandväggen och koppla bort tändkablarna från toppen av aggregatet.
2

Lossa de fyra elektriska kontaktdon från styrenheten montering och lossa de fyra skruvarna som håller fast montering av kamaxeln locket med en hylsnyckel. Ta tändningen församling styrmodulen av motorn och ta bort den från motorrummet.
3

Koppla tändspolar från aggregatet och lossa skruvarna som håller fast enheten på fästet med en sockel skiftnyckel. Fäst konsolen vid den nya tändningen styrmodulen montering med skruvar och anslut tändspolar till församlingen.
4

Säkra tändningen församling styrenheten till motorn med bultar och sätt tillbaka de fyra elektriska kontakter till montering. Fäst tändkablarna till toppen av tändningslåset modulbestyckning.
5

Sätt tillbaka den negativa batterikabeln till batteriet stolpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131375.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.