Hur polska ett grenrör & Bildelar

Ibland inget slår tvätta bilen utanför med solen ut och en slang i handen. En gnistrande ren bil är alltid bra att titta på, men ofta gånger fordonets undersida går obemärkt. Grenröret på bilen ansluter avgassystemet till motorn och är en viktig del bit till din bils prestanda. Även tvål och vatten inte går att polera grenröret och närliggande delar, med några specialitet städare är säker på att göra susen. Saker du behöver
Oscillerande verktyg
fin spets fastsättning
ren trasa
Metal Cleaner Review Metal polish
Visa fler instruktioner
1

Torka rent från fett så gott du kan med en ren trasa. Detta kommer att ta bort den preliminära gunk på grenröret.
2

Arbetet på de tuffare fettavskiljare på grenröret med en mild metall renare. Detta hjälper till att bryta upp fett medan inte skadar fördelaren. Var försiktig när du rengör grenröret som sprickor kräver grenröret bytas.
3

Bifoga en soft-tip grinder på din oscillerande verktyg. Det är möjligt att använda en hand slipmaskin, men du har inte så mycket kontroll med svåra att nå områden i grenröret som du gör med en oscillerande verktyg.
4

Arbete hand- höll grinder över något fett och gunk som inte kommer ut. Den oscillerande verktyget sakta kommer att ta bort skräpet, vilket ger en ren grenrör och någon annan bil del du rengör.
5

Ansök metall polish till grenröret med en mjuk trasa för att lägga till det önskade glänsa. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131318.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.