Hur man installerar ett insugningsrör på en Chevy

Förbränningsmotorer kräver två ingredienser för att skapa makt: bränsle och luft. Varje motor har ett insugningsrör som är ansvarig för att dela laddningen inloppsluften jämnt mellan motorns cylindrar. Den insugningsröret är placerad på toppen av motorn, och är ansluten till förgasaren eller spjällhuset. Installation av ett insugningsrör är en ganska enkel process som kan fyllas med grundläggande handverktyg på relativt kort tidsperiod. Saker du behöver Review, komplett skiftnyckel in Review, komplett socket set
Momentnyckel
Intake manifold gasket
Visa fler instruktioner
1

Placera en ny packning i insugsröret ovanpå lyftaren dalen. Packningen ska beskriva passytan mellan grenröret och motorblocket material.
2

Placera insugningsröret på toppen av packningen, och se till att skruvhålen är i linje. Montera och dra åt skruvarna insugningsröret till 64 foot-pounds.
3

tillbaka kompressorn luftkonditioneringen och fästen kompressor.
4

Anslut kylmedieinlopp och utlopp slangar till insugningsröret. Anslut vakuum och bränsleledningar till spjällhuset injektionsenheten. Anslut ledningsnätet till spjällhuset injektionsenheten. Installera PCV ventil och slang.
5

Installera komponenterna luftintag, anslut den negativa batterikabeln, och fylla på kylsystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131285.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.