Hur lägger jag ett bilfönster i en Nissan Altima?

Nissan erbjuder ett sortiment av modeller i sin Altima linje. Dessa bilar är utrustade med många populära alternativ och funktioner, inklusive elektriska fönsterhissar. Med regelbunden användning över tiden eller som resultat av en kollision, kan en eller flera av fönstren måste bytas ut. Byta fönster på en Altima är inte annorlunda än att ersätta den elektriska fönsterhissen på någon annan bil. Några grundläggande steg måste följas och, med lite tålamod, kan du fylla i det här projektet och få ett helt nytt fönster installeras i ungefär en timme. Saker du behöver
platt skruvmejsel
kryssmejsel
SPACKEL
Hylsnyckel
Skruvar
Visa fler instruktioner
1 < p> Infoga en platt skruvmejsel under elektriska fönster strömbrytare och försiktigt bända upp den. Ta bort de två skruvarna som håller armstödet på plats med hjälp av en Phillips-skruvmejsel.
2

Skjut en spackel mellan dörrpanelen och dörren. Leta clipsen som håller dörren på plats och bända loss dem. Flytta hela vägen runt dörren tills alla clips har poppat gratis. Dra upp försiktigt på dörren panel för att lyfta bort dörrkarmen och ställ den åt sidan för senare återmontering. Addera 3

Ta på kraftiga arbetshandskar för att förhindra skador från hantering av glas. Dra sedan upp på gamla fönsterglas och ta bort den från dörrkarmen. Kasta den gamla glaset bort eller återvinna den.
4

Skjut nytt fönsterglas i öppningen och skjut försiktigt ner till botten av dörren. Håll upp så att några inches kvar ovanför fönsteröppningen. Rada upp klippen på botten av fönstret för att skåran i dörröppningen där det kommer att fästa på ramen.
5

Ställ en skruv i hålet på fönstret klippet och dra åt den med hand för att säkra fönstret klippet till dörrpanelen. Upprepa processen för det andra fönstret klippet. Dra åt skruvarna ordentligt med en Phillips-skruvmejsel och en hylsnyckel.
6

Test fönstret för att se till att den höjer och sänker ordentligt. Flytta den hela vägen upp och hela vägen ner för att se till att det förblir på sin bana och stänger korrekt. Sätt tillbaka dörrpanelen efter demontering i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131058.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.