Hur man tar bort en listen på en Chevy 1957

Listen hittas längs utsidan av många olika typer av bilar. Det ger bilen lite mer stil. Denna gjutning finns på många Chevy modeller, inklusive 1957 Chevy. Det löper horisontellt från baksidan av bilen upp till framsidan, längs dörrarna ungefär halvvägs upp på sidan av bilen. Det kan hittas på båda sidor av bilen. Med tiden kan formstycket skadas och slitna. Det kommer att behöva bytas ut när detta händer. Saker du behöver
Clip borttagningsverktyg
Phillips skruvmejsel
plast spackel
Självhäftande Remover Review Rags
Visa fler instruktioner
1

Skjut ett verktyg klipp bort på baksidan av profilen och försiktigt pressa fram att knäppa bort klippen som håller listen på plats. Skjut verktyget ner varje sida av bilen mellan gjutning och kroppen för att ta bort alla klippen.
2

Ta bort skruvarna som håller gjutning på plats med en Phillips skruvmejsel. Lägg skruvarna åt sidan för framtida användning. Skjut en plast spackel under listen och börja köra ner bilen på längden lossnar gjutningen.
3

Dra listen upp för hand och fortsätter att glida skrapan ner gjutning tills den har alla tagits bort. Upprepa hela processen för listen på andra sidan av bilen.
4

Rengör båda sidor av bilen där gjutningen var placerad för att avlägsna eventuella rester och gunk som fanns under. Spray lim remover över området och tillåta 30 minuter för den att lösa. Gnid bort den självhäftande remover med en trasa för att ta bort det från ytan av bilen.
5

Slang bilen ner med vatten för att skölja bort eventuella kvarvarande skräp och ge det tid att lufttorka. Inspektera området för att se till att det finns några rester från listen kvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131028.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.