Hur man installerar en kylare på en Turbo 350

En överföring kylare är ungefär som en motors kylare, eftersom den använder kylrör och fenor för att överföra värme till luften som omger enheten. I själva verket är den enda skillnaden mellan en radiator och en överföring svalare vätskan som strömmar genom dem (kylmedel för en radiator, transmissionsolja för kallare). Installationen är ganska enkel och kan fyllas i ungefär en timme. Inga speciella verktyg behövs. Saker du behöver
Jack
Jack står
Wrench in
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln att inaktivera bilens krockkuddar. Vänta fem minuter för backup-kondensatorer laddas ur innan du fortsätter.
2

höja fordonet från golvet med hjälp av en domkraft och pallbockar eller ramper hjul.
3

Ta bort följande komponenter: radiator svepning, passagerare sidoairbag-sensor och huvfäste
4

Placera överföring svalare på passagerarsidan av kylaren, mellan kylaren och grillen.. Fäst utombordaren fästet under utombordaren krockkudden mount. Fäst den inre fästet genom det andra hålet på passagerarsidan huvfäste mount.
5

Avlägsna spill tanken genom att ta bort spill röret, lock och givare och unbolting enheten. Koppla den elektriska fläkten ledningar och ta bort de två flikarna från fläktkåpa. Ta bort de två bultarna (en på vardera sidan) från kylfläkten och ta bort enheten. Kör transmissionsledningar kylning från kylaren, ner framför kylaren, och genom ett gap mellan radiatorn stöd och stötfångaren skott. Koppla ur kopplingen kraftledningen från botten av radiatorn.
6

Thread en klämma på änden av den inre vätskeslangen och köra slangen runt den yttre sidan av den inre hållaren. Säkra klämman. Trä en klämma på änden av den yttre vätskan slangen, och kör slangen runt den inre sidan av den inre konsolen, över toppen av kylaren, bakom det yttre fästet och till den svalare nippeln. Säkra klämman.
7

Sätt tillbaka kylaren svepning, passagerarsidan krockkudde sensor, negativa batterikabeln och huvfäste.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130980.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.