Hur man installerar Vindruta Avslöja formning i en 1964 Impala

Oavsett vilken typ av bil du har, är det säkert att ha en vindruta och gjutning går runt det. Vindruteprofil används för att hålla en vindruta på plats. Det hjälper också att hålla luft och vatten från att tränga in i bilen genom fönstret. Denna gjutning tätar ordentligt fönstret från utsidan element för att hålla bilen varm på vintern och kyla på sommaren. Installera vindruteprofil på en 1964 Impala följer samma riktlinjer som installerar gjutning på någon annan typ av fordon. Saker du behöver
Molding
Visa fler instruktioner
1

Kör händerna över vindrutan för att se till att den är ordentligt installerad. Se till att den är ordentligt tätad mot ramen på bilen och är intakt innan du installerar gjutning för att gå runt den.
2

Rada upp trim runt vindrutan börjar på toppen. Skjut upp det i det lilla mellanrummet mellan vindrutan och ramen på bilen. Tryck bestämt nedåt på trim för att snäppa fast den i clipsen längs toppen av vindrutan runt ramen. Bump trim med hälen på din hand på klippet platsen att korrekt säkra det på plats.
3

Tryck ner längs sidorna av vindrutan för att installera sidoklädseln. Slip trim mellan packningen och knäpp fast den på klippen runt fönsterkarmen. Fäst båda sidorna av vindrutan och installera botten trim på samma sätt.
4

Inspektera trim för att se till att det är säkert på vindrutan. Öppna bildörren och sitta inne. Inspektera omkretsen av vindrutan för att se om det finns några luckor och se till att gjutningen har blivit korrekt installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130958.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.