Hur man tar bort Lister på en 1990 Jeep

Molding finns på alla typer av fordon längs utsidan av kroppen. Det ger stil och ser till någon typ av bil. A 1990 Jeep, ungefär som någon annan typ av Jeep, har gjutning samt. Denna formning kan bli sliten eller skadad med tiden och behöver bytas ut. Det första steget för att ersätta en Jeep gjutning är att ta bort det. Precis som alla andra fordon, ta bort listen är en hanterbar uppgift för någon auto ägare med några verktyg. Saker du behöver
skruvmejsel
Tänger
Spetstång
Hammer
Punch
vatten
Rags
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera trim löper horisontellt över sidan av Jeep. Bänd upp början på vardera änden med en skruvmejsel. Tryck skruvmejseln ordentligt på slutet och tryck nedåt tills den går under trim. Dra upp något på skruvmejseln för att frigöra slutet av trim från fordonet.
2

Grip trim med en tång och dra upp försiktigt så att lack inte skadas. Dra mot den andra sidan av fordonet och sakta arbeta trim off av Jeep. Fortsätt tills hela bit av trim har tagits bort och upprepa processen för övriga delar av trim på båda sidor av bilen.
3

Pop ut de plastclips som finns kvar i hål undertill där trim hade varit. Hammer dem genom hålen med en liten punch. Upprepa processen för alla klippen på Jeep. Bänd bort de små gummihylsor som höll trim på plats. Grip dem med tång och dra uppåt för att ta bort ärmarna. Upprepa processen för alla ärmarna.
4

Torka av området där trim var belägen att ta bort smuts och skräp som fanns under. Häll vatten på en trasa och skrubba hela området. Torka Jeep noggrant med en ren trasa.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130781.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.