Hur man byter FJ Lights Cruiser Mirror

Toyota FJ Cruiser kommer med valfria spegel lampor. Dessa lampor är monterade på den främre kanten av sidospeglar. Om du märker någon spegel ljus inte fungerar, kan du köpa en lämplig ersättare lampa och ändra dem själv, snarare än att betala återförsäljaren eller en mekaniker att göra så. Använd inte en lampa starkare än 5 watt för att förhindra att orsaka problem med elektriska ledningar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
5 watts wedge glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Stäng av FJ Cruiser motor. Närma spegeln som innehåller det ljus du vill ersätta. Ta tag i spegeln och skjut det bakåt för att vika den i. Detta kommer att ge dig tillgång till den inre kanten av spegeln. Undersök den inre kanten. Du kommer att se två små flikar.
2

Tryck varje flik med spetsen av en platt skruvmejsel, dra samtidigt i plastskyddet bort från spegeln. Plasten spegel täcka kommer att lossna. Du kommer att kunna se baksidan av spegelglaset och plast pod innehåller glödlampan spegel ljus.
3

Dra ledningsnätet från spegeln glödlampa pod. Ta bort de två skruvarna från kanten av kapseln. Ta tag i pod och dra ut den. Vänd på den för att se lampan.
4

Ta tag i lampan och dra ut den försiktigt. Sätt i den nya lampan i dess ställe. Skjut den försiktigt nedåt för att säkerställa att den sitter. Ställ spegeln motljus pod i sitt fäste. Sätt i och dra åt de två skruvarna.
5

Anslut spegeln pod sele tillbaka in i anslutningen. Sätt på locket spegel ljuset tillbaka till församlingen. Se till att sidan med clipsen på det ligger i linje med den inre sidan av sammansättningen. Skjut locket på ordentligt. Flikarna kommer snäpper på plats. Det är inte nödvändigt att använda en skruvmejsel när du byter skal.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130778.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.