Felsökning av en GMC Retractor Säkerhetsbälte

GMC är en amerikansk tillverkare av bilar, inklusive lastbilar, skåpbilar och terrängbilar (SUV). Alla GMC fordon kommer med vanliga säkerhetsbälten för säkerhet och skydd i händelse av en olycka. Säkerhetsbältet, också vanligtvis kallas ett säkerhetsbälte, kan justeras genom att dra ut och dra remmen. Sårhaken är ansvariga för kontrollen av säkerhetsbälte och låsa den på plats. Säkerhetsbältet kan fastna, kan auto-låsfunktion bli utlöst eller bältessträckare kan brytas. Inspektera säkerhetsbältet att felsöka och åtgärda en GMC upprullningsdon bilbältet. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Dra den övre delen av säkerhetsbältet med snabba bogserbåtar. Många GMC fordon utrustade med en automatisk låsmekanism byggd inuti upprullningsdon som låser bältet från rörelse i händelse av en olycka eller ett abrupt stopp.
2

Placera en skruvmejsel eller annat platt-ended objektet i botten av sårhaken. Ett bilbälte kan bli vridna och fångas upp i indragaren hindrar den från att fungera korrekt. Peta skruvmejseln i indragaren att räta ut och reda ut en fast säkerhetsbältet.
3

Ta din GMC fordon till en auktoriserad GMC mekaniker för att få service. Bältessträckare är dolda mekanismer inuti upprullningsdon som inte kan ses och aktiveras endast vid en kollision eller stor genomslagskraft stopp. Den bältessträckare dra och låsa bältet för att förhindra skador. Om bältessträckare har aktiverats, måste de ersättas av en utbildad mekaniker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130777.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.