Hur man sköter om Suzuki JR50

Suzuki JR50 är en 49 cc cylindervolym motocross cykel. Cykeln är inte avsedd för racing men kan hantera mindre hopp. Cykeln är bäst lämpad för en ung ryttare som vill få erfarenhet av att rida en motocross cykel. Som av 2010, har Suzuki JR50 varit i produktion under mer än 15 år. Cykeln har en enda växlad automatisk växellåda, vilket gör det lätt att rida och lätt att lära sig med. Precis som alla andra mekaniska produkter, regelbunden vård och underhåll kommer att förlänga sin livscykel. Saker du behöver
ringtryckmätaren
trädgårdsslang
Bucket
stor svamp
Stora
handduk
Visa fler instruktioner
1

Inspektera Suzuki JR50 innan du tar den på en gång använda det för dagen. Dra ur oljestickan och observera oljan är över "lägga mer" linje. Kontrollera bromsvätskebehållaren sitter på styret och se bromsvätska är på rätt nivå. Ta gapet gasen filler och ser du har gas i din tank.
2

Kontrollera däcktrycket med en lufttrycksmätare. Kontrollera spänningen på kedjan, bör det finnas ett litet spel i kedjan, men inte mer än en 1/2 tum av rörelse.
3

Testa bromsarna genom att rulla cykeln framåt och dra den främre bromshandtaget på höger styret. Testa bakbroms med foten på bromspedalen på höger sida av cykeln.
4

Tvätta din Suzuki JR50 efter att du har använt det och det har haft en chans att svalna. Först, använd en trädgårdsslang för att ta bort överflödig lera från motorcykel. Använd sedan en hink med varmt vatten och tvål och tvätta cykeln med hjälp av en stor svamp. Skölj cykeln med trädgårdsslangen och torka cykeln med hjälp av en handduk.
5

Inspektera cykeln på samma sätt som du gjorde innan du använder den och inspektera alla synliga muttrar, bultar eller andra fästelement, dddas de kunde lossna under långvarig ridning. Tillsätt olja och bromsvätska vid behov.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130721.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.