Min '95 Buick bil med Låsningsfria bromsar startar inte

Om 1995 Buick inte startar ordentligt, då problemet i allmänhet inte har något att göra med ABS (Anti-lock Braking System). Troligtvis är problemet med bilens start, tändning eller elektriska system. Men om du inte trycka ner broms pedalen med bilen i Park eller Neutral, då motorn inte kommer vev. Detta är en säkerhetsfunktion som många biltillverkare installera på automatväxellådor för att hindra operatörerna från att oavsiktligt låta fordonet att rulla framåt och därigenom skadar sig själva eller andra. Saker du behöver
startkablar
Hammer
Hylsnyckelsats
Wrench in
mekaniker handskar
Visa fler instruktioner
1

Check dina innerbelysning och strålkastare. Om lamporna verkar otydliga och din Buick gör ett "Chuga, Chuga, Chuga" ljud, som om den inte har tillräckligt med juice för att vända, då batteriet är troligen döda eller svaga. Det finns några fall där ett batteri, om det är helt dött, inte kommer att göra någon omsättning ljud alls.
2

Använd en uppsättning startkablar och en vän eller hjälp bilist att få din Buick igång igen. Parkera arbetar fordon så att de två bilbatterier är inom räckhåll för varandra via startkablar. Anslut den positiva startkabeln till den arbetande bilens positiva batteripolen och anslut sedan den andra positiva startkabeln till din Buick positiva batteripolen. Anslut den negativa klämman startkabeln till den arbetande bilens batteri och anslut sedan den andra negativa klämman till en omålad del av din bil ram. Slå på din Buick och kör till en auto-delar butik där batteriet kan testas och bytas ut.
3

Lyssna efter ljudet som din 1995 Buick gör när du vrider på startnyckeln om det är fortfarande inte startar. Om det gör en distinkt virvlande följt av ett klick, då solenoiden inte är engagerande startmotorn korrekt med svänghjulet. Använd en hammare eller annat trubbigt föremål för att knacka lätt i slutet av din förrätt. Titta längst upp i din Buick motor för starter, som ser ut som två små cylindrar samman och sitter bredvid bellhousing för överföringen. Om du inte kan hitta starter, spåra den positiva batterikabeln, som delar, vilket leder till generatorn och startmotorn.
4

Byt din starter genom att koppla bort den negativa batteripolen från din Buick. Lossa den elektriska anslutningen switch och skruva av koppar bult förbinder den positiva batterikabeln leda till solenoiden. Skruva loss de två starter bultar, varav de flesta är 14 mm på Buick bilar från 1995 års produktion året. Dra ut din förrätt och installera den nya med den omvända processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130591.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.