Hur man lägger Air i flytande kalcium-Fylld traktordäck

Under de varma sommarmånaderna, är det inte ovanligt att jordbrukarna att fylla sina bakre traktordäck en tredjedel av vägen med en flytande kalcium blandningen för att ge däcken mer ner kraft för att främja grepp på leriga åkrarna. Fylla däcken med den flytande kalcium blandning, eller ta bort den från däcken, kräver en särskild pump. Du kan fylla andra två tredjedelar av däcket med luft precis som du skulle göra på en vanlig bil däck. Vem som helst med en liten mekanisk lutning kan åstadkomma detta i några minuter. Saker du behöver
Luftkompressor
luftchucken
Lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Slå på kompressorn och låta lufttrycket tanken att fylla på kapacitet. Anslut luftchucken till slutet av filler slangen på kompressor.
2

Ta av locket ventilskaftet från traktorns däckets spindeln för hand. Kontrollera lufttrycket i däcken med lufttrycksmätare.
3

Fyll däcket med luft med kompressor och luft chuck genom att ansluta luftchucken till ventilskaftet för hand. Ta luftchucken off av ventilskaftet periodiskt och kontrollera lufttrycket i däcket med lufttrycksmätare.
4

Sätt tillbaka locket ventilspindeln när däcket har nått det önskade trycket. Stäng av kompressorn och töm luftbehållaren kompressor lagring om du inte tänker använda den igen inom en nära framtid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130582.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.