Anvisningar för hur du använder Marvel Mystery Oil

Marvel Mystery Oil smörjer komponenterna i ett fordons bränslesystem och förhindrar avlagringar upp. Det bryter dessutom ned sotavlagringar i oljesystemet och förhindrar ventilen fastnar. Det är viktigt att veta hur man använder produkten på rätt sätt för att optimera ökat motorns prestanda och underhålla förbättring över tid. Du kan använda Marvel Mystery Oil i alla typer av förbränningsmotorer inklusive väg, luftfart och marina fordon. Saker du behöver
Plast mätkanna
Fordonsbränsle
Motorolja
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Se till att du behöver på Minst 10 liter bränsle innan du drar in i en bensinstation. Häll fyra uns av Marvel Mystery Oil i en plast mätglas. Öppna tanklocket på bensintanken och häll vätskan in genom öppningen.
2

Använd bensinpump och fylla upp bilens bensintank med 10 liter bränsle. Öka mängden Marvel Mystery Oil om du behöver mer bränsle, genom att beräkna 4 uns av MMO per 10 liter bränsle. Upprepa proceduren varje gång du behöver för att fylla upp med gas, så att du behåller MMO motor rengöring och smörjning effekter.
3

Add Marvel Mystery Oil till bilens oljesystem genom att först dränera oljetråget eller vevhuset enligt fordonstillverkarens oljebyte krav. Kontrollera kapaciteten i oljetråget eller vevhuset med tillverkarens specifikation uppgifter, eller genom att mäta den dränerade oljan med hjälp av en mätglas.
4

Använd 10 till 25 procent av oljetråget eller vevhuset kapacitet för Marvel Mystery Oil. Till exempel, om du har en 4 liter kapacitet du byter mellan 0,4 och 1 liter med Marvel Mystery Oil.
5

Häll rätt mängd MMO som beräknas i steg 4 i ett mätglas. Avlägsna oljelocket och häll fluiden i oljetråget eller vevhuset. Toppa upp med den typ av motorolja som rekommenderas av bilens tillverkare, och byt oljan locket.
6

Använd högst 16 gram Marvel Mystery Oil i ett automatiskt transmissionssystem, efter du tömma systemet för att ersätta den med färsk transmissionsolja. Tillsätt 4 dl MMO till varje 10 liter bränsle som du vill spara, och det fungerar som en stabilisator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130415.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.