Är en 1966 2 Door Chevelle Frame samma som en 4 Door Chevelle Frame ?

1966 två - och fyrdörrars Chevrolet Chevelles har identiska ramar . Ramen är utrustad med samma fjädring, styrning , bakaxel och komponenter broms . Längden av kropparna av de två - och fyra - dörrars modeller är också densamma . Storlek

Ramen , som också kallas ett chassi , sitter på en 115 - tums hjulbas för alla Chevelle modeller. Kropparna av två - och fyrdörrars Chevelles är 196,9 inches , medan Kombi är drygt en 1/2-tums längre . Den coupé , sedan och kombi är 75 inches bred och 53,7 inches tall . De främre och bakre slitbanan spårvidd , som mäter avståndet mellan centrum av däcket till centrum av däcket på den motsatta sidan av ramen, är 58 inches.
Axel
< br >

ramarna för de två dörrar och fyra dörrar Chevelles är utrustade med en halvflytande bakaxel med hypoid differential och 3.08:1 bakre utväxling . Styrmekanismen är en återcirkulerande boll version .
Fjädring och bromsar

Upphävandet av både Chevelle modellerna har en främre fjädringssystem med spiralfjädrar och kulled , medan den bakre upphängningen är utrustad med spiralfjädrar . Ramens bromsar är 9,5 - tums hydrauliska självjusterande trummor .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130368.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.