Hur du köper Hydraulic Fluid

Ett medium som används av hydrauliska system för att överföra makt, olika hydraulvätskor är tillgängliga och de flesta kommer att arbeta med ditt system utan misslyckande, medan en slumpmässigt vald man kan bära ner ditt system komponenter i en snabbare takt. Välja rätt hydraulolja kan verka förvirrande i början, men i verkligheten är det en enkel process som kan hjälpa ditt hydraulsystem köra bättre och längre. Instruktioner
1

Besök den lokala fordonsindustrin leverans butik. Dessa levererar normalt lagrar erbjuda hydrauloljor till salu.
2

Välj en hydraulvätska som uppfyller utrustningens viskositetskraven som rekommenderas av tillverkaren. Viskositeten hos en hydraulvätska är en av de viktigaste aspekterna för att ta hänsyn till vid köp hydraulvätska. Aldrig köpa hydraulvätska med en viskositet lägre än det som rekommenderas av maskinens tillverkare eller utrustningen kan uppleva ökad friktion och slitage. Likaså, inte köpa en viskositet som är för hög eller utrustningen kan uppleva effektiviteten, start-up frågor och förkortad livslängd. Om du planerar att använda din maskin i ett brett spektrum av driftstemperaturer, överväga att använda en multi-grade viskositet vätska.
3

Välj en hydraulvätska med eller utan rengöringsmedel olja, enligt önskemål. Hydraulvätskor som innehåller rengörande oljor kan emulgera vatten och sprida föroreningar såsom lack och slam. Gör notera att även detergent-oljor är stora emulgeringsmedel, att de inte tillåter vatten som skall separeras ut ur vätskan, att driva en ålder av detergenten olja, korrosion och minska smörjförmåga och filtrera förmåga av oljan.
4

Välj en hydraulvätska med eller utan anti-slitage tillsatser, enligt dina önskemål. Den vanligaste tillsatsen är zinkdialkylditiofosfat (ZDDP) och hjälper till att bibehålla smörjning. Observera att anti-slitage tillsatser kan minska filter förmåga och kan orsaka kollaps av metaller inom systemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130287.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.