Min 1987 E350 startar inte

Ford Motor Company presenterade Econoline-serien van till konsumentmarknaden för 1961 års modell. År 1987 fanns två motoralternativ finns tillgängliga från fabriken: en 4,9-liters L6 och en 5,8-liters V-8. Utan att följa nödvändiga tune-up och service specifikationer, kan detta van vara benägna att startproblem. Saker du behöver
Voltmeter
Hylsnyckel
Tändstift
Spark trådar
Visa fler instruktioner
Problem med Econoline Starta
1

Sätt nyckeln i styrstången och vända för att bestämma djupet av utgångs-emissionen. Om Nyckeln vrids i tändning men inga ljud kan höras och inga åtgärder genomförs, då batteriet är sannolikt fel. Vissa Econoline skåpbilar utrustade med en rullstol-laddningsmekanism, vilket skulle kunna tömma bilens batteri vid en relativt snabb takt. Genom att upprätthålla den elektriska strömmen genom motorn och resten av bilens elektroniska funktioner, kan batteriet tömmas snabbt.
2

Kontrollera anslutningen på batteriet och kontrollera att det inte finns smuts eller annat bygg- upp på de positiva och negativa anslutningar. För att avgöra om den faktiska batteriet kan driva fordonet, använd en voltmeter för att precisera hur mycket ström. Om minimala eller inga tecken på aktivitet kommer från batteriet, är det dags att byta ut det. Se till att notate hur batteriet är placerat innan du tar bort, för en felkoppling kan leda till mer problem under huven.
3

Kontrollera tändstiften, som ligger på både passagerarsidan och förarsidan för V-8 modeller, och se till att anslutningen verkar bra och att allt ser rent. Antändningen kan vara den skyldige av en icke-startmotor, precis som batteriet. När nyckeln vrids och innerbelysning och dash display förblir tänd, då tändsystemet är mest sannolikt att skylla.
4

Avlägsna eventuella tvivelaktiga pluggar och ersätt dem med nya, för ersättare är billigare och mer effektivare än att försöka rengöra och reparera gamla. Kontrollera att kablarna som ansluter kontakterna till tändningen lådan är i bra form. Eventuella slitna eller ansträngda ledningar bör ersättas med nya. Detta kommer att maximera nuvarande flöde ur propparna till resten av tändsystemet.
5

Kontrollera Econoline s generator styrka genom att försöka starta bilen igen. Den huvudsakliga funktionen av generatorn är att hålla batteriet laddat, vilket håller motorn på en jämn takt. Genom att använda samma kraft utnyttjas i batteriet för att driva elektriska delar av van interiör och exteriör, kan en trasig generator kan vi nå ganska lätt. Flimrande ljus och en motor som är långsam att starta eller som inte kommer att stanna kör indikerar en dålig generator.
6

Koppla van batteri innan du byter generatorn. På grund av mängden av elektrisk ström som flyter från batteriet till generatorn, kommer detta att all el kommer att vara cut-off. Generatorn bör ersättas med en fabriksmonterad specificerad generator för att säkerställa korrekt funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130248.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.