Dörren på min BMW 325i Kommer inte öppna med nyckel

Din BMW 325i nyckeln erbjuder ett antal alternativ som gör det en användbar funktion för att driva din bil. Din 325i nyckeln är anpassad för att tillåta manuell eller automatisk tillgång till bilen och tändningen och ger säkerhetslås vid en knapptryckning. BMW nyckel laddar sig själv när tändningen, inte betyder att den inte kräver batteribyte. Faktorer som bidrar till nyckeln misslyckande inkluderar bilreparationer som kräver kopplar bort bilens batteri, olyckor och åldern på din bil. Lära sig att synkroniserar din nyckel med bilens låssystem kan spara tid och pengar. Saker du behöver
BMW nyckel
Visa fler instruktioner
Resynching en BMW nyckel
1

Placera dig själv i förarsätet. Lås dörrarna till din BMW 325i genom att trycka på låsknappen som sitter i mittkonsolen.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid det två klick medurs till läge "2." Håll nyckeln i läge 2 i tre sekunder. Vrid nyckeln moturs två klick för att ta bort den från tändningen.
3

Håll låsknappen på nyckeln i fem sekunder.
4

Fortsätt att hålla ned låsknappen och trycker på låsknappen på nyckeln med andra handen tre gånger. Du bör höra cykeln låssystem. Dörrarna kommer att låsa upp och sedan låsa igen.
5

steg utanför bilen och testa din nyckel. Om nyckeln inte fungerar fortfarande korrekt Upprepa steg 1 till 4 tills synkroniseringen görs korrekt. Om din nyckel fortfarande inte fungerar, kontakta en BMW mekaniker eller låsa och låsa upp bilen manuellt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130244.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll