Integra ventilkåpan Vridmoment specifikation

De 2001 Acura Integra var sista Integra erbjuds av Acura s moderbolag, Honda Motors. Den första Acura Integra släpptes 1985, och Honda introducerade Acura RSX 2002 som en ersättare till Integra sport coupe. Den Acura Integra var Acura bäst säljande bilen i många år. Integra köps ofta av bil entusiaster som ville göra ändringar och uppgraderingar till sina fordon, eftersom bilen var snabb, snygg, och låg på marken. De 2001 Acura Integra Type R coupe trim presenterade en 1,8-liters V-4 motor. Valve Cover Vridmoment

vridmoment specifikation för bultarna som förbinder ventilen täcker cylindern är 7.5 fot-pounds.
Insug och avgassystem Åtdragningsmomentspecifikationer

bultarna som förbinder bränsleskenan till insugningsröret tar 8.5 mul-pounds av vridmoment och bultarna ansluter värmeskölden till insugningsröret ta 17 foot-pounds. För bultarna förbinder spjällhuset på insuget är det 16 foot-pounds. Bultarna som förbinder avgasgrenröret till topplocket är klassade för 23 foot-pounds av vridmoment, medan bultarna som förbinder insugningsröret till topplocket är klassade för 17 foot-pounds.

kamaxelvridmoment Specifikationer

0,236-tums bultar förbinder kamaxeln till topplocket är specificerade för 7 foot-pounds av vridmoment, medan de 0,315-tums bultar tar 20 foot-pounds. För bultarna förbinder kamkedjan på kamaxeln, är det 41 foot-pounds.
Motorspecifikationer

2001 Acura Integra Type R motor hade en cylindervolym på 110 kubik inches, eller 1,8 liter. Den hade ett hål med 3,19 inches och ett slag av 3,43 inches, med ett kompressionsförhållande av 10,6-till-ett. Motorn hade en dubbel överliggande kamaxel med totalt 16 ventiler. En multi-point bränsleinsprutningssystemet levereras bränsle till motorn. Motorn hade en topp hästkrafter på 195 hästkrafter vid 8000 rpm och ett maximalt vridmoment på 130 foot-pounds vid 7.500 rpm.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130237.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.