Varför en Mustang gnisslar när man svänger?

Mustang är en muskel bil designats och producerats av Ford Motor Co som alla fordon, kräver Mustang regelbundet underhåll för att fungera korrekt. Gnissel vid svängar indikerar Mustang behöver en eller flera av flera möjliga underhållsprocedurer. Power Steering Fluid

Ett problem med styrservoolja är en av de vanligaste orsakerna till gnissel vid svängar. Styrningen vätskebehållare, som ligger i motorrummet, kan kräva mer vätska. En annan möjlighet är att det är nödvändigt att dränera och ersätta den vätska. I båda fallen bör korrigerande åtgärder omfatta en kontroll för läckage.
Lösa anslutningar

En lös anslutning kan orsaka ett knyst under svängar. Ett enormt antal anslutningar i en Mustang är relaterade till processen med att vända, de runt ratten och instrumentbrädan kan orsaka gnissel och kan vara de enklaste anslutningar för att söka och åtgärda
bromsoken

Om gnisslande ljudet verkar komma från utanför Mustang, kan det vara ett resultat av slitna bromsok. Bromsoken kan bära ner med tiden och kan behöva bytas ut på hög körsträcka fordon. Det finns inget sätt att stoppa ett gnisslande ljud som orsakas av bromsok förutom att ersätta dem. Försök aldrig att smörja bromsoken, eftersom detta kan äventyra bromsning.
Få hjälp
p Om inget av dessa steg stoppa gnisslande ljudet från din Mustang, din bästa insats kan vara att få det tittat på professionellt. Varje löst eller slitna komponenten i din Mustang kan potentiellt orsaka ett knyst och försöker kontrollera dem alla manuellt är en skrämmande uppgift. Var inte rädd att be om hjälp. och försök aldrig en bilreparationer som känns över din komfort nivå som du kan skada din Mustang.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130220.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.