Hur man rätta till ett fel när du målar Modellbilar

Med tiden kommer lack på en modell bil avklinga och behöver målas om. Olika mönster kan målas och det kan ibland innebära långtråkigt arbete. Med något så synnerhet finns det alltid möjlighet att Messing upp det. Om ett misstag görs och fel färg är på fel plats, kommer några enkla korrigeringar har din modell bil ser helt nya igen. Saker du behöver
Sandpapper
Sprayfärg
Primer
Polska
Wax
Visa fler instruktioner
1

Vänta tills färgen misstag har torkat. Börja slipa ner området av modell bil med 320-slippapper. Gå över området i cirkulära rörelser för att avlägsna överflödig färg.
2

Sand i en cirkulär rörelse och badda lite thinner på sandpapper för att hjälpa till med avlägsnandet. Sprayfärg området som har slipat till önskad färg. Upprepa processen för slipning och lägga sprayfärg fram till målgång är tillbaka till det normala.
3

Blöt sandpapper med vatten och sand över området igen för att jämna ut det. Byt riktningar med sandpapper och vara noga med att inte sätta en hel del press på bilen. Fortsätt tills hela ytan är slät.
4

Lägg måla polera med en borste. Täck hela bilen med polish för att lägga glans. Applicera vaxet till bilen med en mjuk trasa för att polera ut finish och skydda pälsen. Titta under bilen för att se till att alla skavanker har tagits bort och färgen jobbet ser helt nya.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130076.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.