American Bosch Munstycke specifikation

Established in 1908, är Ambac International, tidigare amerikansk Bosch, tillverkaren av dieselmotorer insprutningssystem för tunga kommersiella och militära tillämpningar. Originalutrustning tillverkare av motorer använder fortfarande sina konstruktioner. De amerikanska Bosch munstycke nötter är 3-inches lång och på munstycket spets finns en handtryckt borrning kod. Dessa munstycken är en del av ett bränsle distributionssystem och har många specifikationer. Kolven

ligger ovanför pumpen kamaxeln i insprutningssystemet, driver kolven vid vevaxeln hastighet på fyrtaktsmotorer. Denna komponent påverkas av en kamaxel och lyftare arrangemang. Pumpen kamaxeln ligger vid basen av insprutningssystemet och presenterar utväxling för bränsle
Pump Kamaxel

distribution. Stöd för pumpens kamaxel ges av en bussning utformade lagret på regulatorn änden och en boll rullager på den drivna änden. Bränsle distribueras genom munstycket hos bränsleinsprutningssystemet strömmar till pumpen kamaxeln. Pumpen kamaxeln styr avgasrök av olika bränslen. Den är utrustad med en rök gräns cam inom den mekaniska centrifugal förväg enhet.
Mekanisk Radialfläkt Advance Unit

mekaniska centrifugal förväg enhet har en pump kamaxel. Enheten rymmer en kam rök gräns och drivs medurs på vevaxeln hastighet. Den spelar en viktig roll i att kontrollera avgasrök av flera bränslen under bränsletillförsel processen från munstycket till pumpen kamaxeln.
Munstycke Ventilhus

insprutningspumpen sprutar trycksatt bränsle in i toppen av munstycket ventilkroppen. Sedan passerar bränslet genom en passage i kroppen och munstycket fjäderhållare. Bränsle fyller ett ringformigt spår i den övre ytan av munstycket. Bränslet småningom leds runt munstycksventilen via två passager i munstycksventilen kroppen. När bränslet når ett förutbestämt tryck, expanderar fjäderkraften och injektion sker.
Fuel Density Kompensator

bränsle densitet kompensatorn fungerar med olika bränslen. Dessa bränslen innehåller olika viskositeter och värderingar värme. Bränslet densitet kompensator injicerar olika mängder bränsle i motorn. Detta regleras av den full belastning stoppet av bränslepumpen. Viskositet är indikatorn används för att reglera bränsleflödet. Trots motorns varvtal eller belastning intervall, är bränsletrycket regleras på ett konstant på 20 pounds per kvadrattum (psi) när kompensatorn sprutar in bränsle i bränsle regulatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129940.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.