Hur får man ett batteri för en 1993 BMW 740

BMW 740 är en full-size lyx sedan som erbjöds år 1993 som bas modell 7-serien. Som en fullfjädrad lyxbil, har 740i många elektriska komponenter som är beroende av bilens ombord batteri, som ligger i bagageutrymmet, under plasten batteriluckan. Om du har haft problem med din 740i elektriska system eller om bilen är strömlös på en regelbunden basis, kan du behöva byta ut batteriet. Saker du behöver
penna
Papper
Visa fler instruktioner
1

Park och stänger av bilen. Öppna 740 bål och lokalisera plast batteriluckan som sitter på passagerarsidan av fordonet i det bakre hörnet av stammen.
2

Ta bort batteriluckan genom att dra det uppåt och utåt.

3

Skriv ner specifika batteri detaljer, såsom tillverkare och tillgängliga modellnummer. Beroende på bilens underhållsplan, kan fabriken batteriet har ersatts med en eftermarknad enhet.
4

Kontakta din lokala bildelar leverantör eller BMW servicecenter och ge dem information om din bil och befintliga batteri.
5

Spela de specifikationer som din bildelar leverantör eller BMW servicecenter ger dig om dina 740 batteri krav.
6

Kontakt olika bildelar butiker och bilbatteri leverantörer. Ge dem de specifikationer du fick i steg 5, för att erhålla priser och installation information om batteribyte.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129766.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.