Hur Återvinn Blocks aluminiummotor

Återvinning av ett enda aluminiumblock kan spara lika mycket energi som finns i en halv-gallon bensin, enligt webbplatsen A Återvinning Revolution. Föreställ dig hur mycket energi återvinning aluminium motorblock skulle spara. Post-consumer skrot, som bildelar, står för den största volymen av aluminium för återvinning, men kan vara svåra att återvinna på grund av förorening av oljor, köldmedier, eller färger. Återvinning ett kvarter aluminium motor behöver lokalisera en återvinnare skrot som specialiserat sig på återvunnet skrot. Saker du behöver
Aluminum
motorblocket använd motorolja container
Transport
Visa fler instruktioner
1

Utvärdera motorblocket för att avgöra om det är endast aluminium eller om det är en blandning av aluminium och järn eller stål. Använd magneten testet om du är osäker. Placera en magnet på olika delar av motorblocket. Om magneten fastnar någonstans, är det inte en aluminium del och kan behöva tas bort.
2

Leta aluminium eller metallskrot återvinningsföretag i ditt område. Använd telefonboken eller en webbplats som Earth911. Inte alla återvinningsföretag tar motorblock på grund av oljeföroreningar. De som tar motorblock kan sänka försäljningspriset på grund av förorening. Kontrollera om återvinnare tar blandad metall motorblock eller om du kommer att behöva ta bort någon stål eller järn delar först.
3

Töm motorolja från motorblocket. Samla upp motorolja i en klar plast behållare och märk den "använd motorolja." Denna motorolja kan återvinnas som smörjmedel för annan utrustning eller tas till en lokal motorolja återvinnare. Bilindustrin uppmuntrar verkstäder att acceptera använd motorolja för återvinning. Men butikerna inte skyldig att acceptera det. Ring din lokala farligt anläggning för avfallshantering för avhopp platser.
4

Transport aluminium motorblock till återvinningsanläggningen. För säkerhets skull har en kompis hjälpa dig ladda motorblocket. Säkra motorblocket med band för att hålla den från att flytta under transport. Om du använder en bil trunk, placera en presenning i botten av stammen för att hindra oljan från färgning insidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129743.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.