Hur man ersätta en förlorad Datoriserad bilnyckel

Datoriserad bilnycklar, även känd som "flisas" nycklar, är en del av ett stöldskydd som används ofta i fordon sedan slutet av 1990-talet. Endast den datoriserade nyckeln kan starta fordonet, som den informerar en kod till fordonets dator innefattande möjligheten att bilen ska starta. Tyvärr kostar dessa tangenter mer att byta än vanliga kopierade nycklar och kan oftast endast köpas på ett återförsäljaravtal. Instruktioner
1

Ring en ny bil, samma gör återförsäljare. Du kan hitta återförsäljare närmast ditt område genom att besöka tillverkarens webbplats, ingång ditt postnummer med "hitta en återförsäljare"-funktionen. För fordon som inte längre görs, såsom Saturn eller Pontiac, ringa någon GM återförsäljare för undervisning (Chevy, Buick eller GMC).
2

Tipsa en återförsäljare representant som du behöver ersätta en nyckel. Du bör överföras till den tjänsten eller delar avdelning. Ha din Vehicle Identification Number (VIN) redo att ge återförsäljaren representant. Du hittar VIN noterade på en försäkring kort, fordon titel eller registrering.
3

Fråga återförsäljaravtalet representant om nyckeln är i lager och om du behöver för att boka tid för att få nyckel som inrättats för att arbeta med ditt fordon. Vissa tillverkare kan specialbeställa en datoriserad nyckel redan skurna och programmerad att fungera med din bil, vissa kan inte. Boka tid om det behövs.
4

Gå till generalagenten för att plocka upp din nyckel om det var speciellt beställda, eller har en klippa och som inrättats av en återförsäljare representant. Glöm inte att sätta några arbetsdagar tangenter du har med dig. Betala för tjänster och säkerställa de viktigaste verken i dörrarna, bål och tändning innan du lämnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129664.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.