Min 2000 Dodge Truck startar inte

Kanske en av de mest frustrerande saker som kan hända, eller inte hända är när du hoppar in i din 2000 Dodge lastbil, satte nyckeln i tändningslåset, vrid om nyckeln och ingenting händer. Det kan finnas flera skäl till varför ett fordon inte kommer att starta. Några av orsakerna kan vara en ganska lätt och i dyra reparationer, kan ett dåligt batteri eller felaktig startsolenoid lätt kan fastställas. Det kan finnas andra skäl till varför du 2000 Dodge lastbil inte kan börja som skulle bli dyrare, ett problem med bränslet injektioner systemet eller elektronik kan vara dyrare. Instruktioner
1

Vrid nyckeln för att starta motorn och se om radion och instrumentbrädan varningslampor tänds. Detta kommer att berätta om det finns ström i batteriet. Med nyckeln vridas så att el är på, titta på din bränslemätare för att se till att det finns bränsle i tanken.
2

Kontrollera växelväljaren och se till att det är säkert i "Park "positionen.
3

Vrid nyckeln och lyssna efter ett klickande ljud, eftersom detta buller kan vara ett tecken på att batteriet håller på att skicka tillräckligt med ström till startmotorn, men startmotorn är defekt eller behöver bytas ut.
4

Öppna motorhuven på din 2000 Dodge lastbil och kolla batterikablarna, och se till att de är anslutna och säkras ordentligt. Du kan också kolla tändkablarna för att se till att de är ordentligt fastsatt på varje tändstift.
5

Vrid nyckeln igen, och se om du kan höra ett svagt "surrande" ljud. Den surrande ljud ska komma från den elektriska bränslepumpen som installeras nära bensintanken. Om du inte hör detta ljud, kan det vara en indikation på att pumpen är antingen defekt eller det finns ingen makt att få till det.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129542.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.