Hur Kontroll av hydraulolja Nivåer i en bil Jack

Hydrauliska domkrafter tillverkas i många olika storlekar för att rymma lyfta allt från en kompakt bil med en stor lastbil eller släpvagn. Oavsett vad lyftkapacitet av jack är, alla hydrauliska domkrafter fungerar på samma princip. När jack handtaget pumpas, är hydraulvätska tvingas in i cylindern, trycka kolven uppåt, vilket väcker din bil. Om vätskan är låg kan luft har kommit in i systemet, som påverkar prestandan för domkraften. Saker du behöver
Flat skruvmejsel eller skiftnyckel
Rag
Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften i upprätt läge. Sätt in den spårade änden av jack handtaget på avlastningsventilen vid basen av uttaget och vrid den i en moturs riktning.
2

Använd läka av handen för att trycka ner på toppen av kolven tills den är helt indragen i cylindern.
3

Leta oljepåfyllningslocket på domkraften cylindern. Ta bort en plugg gummifyllnadsmedel genom att bända loss det med en skruvmejsel. Ta en metall plugg genom att vrida det med en skiftnyckel.
4

Peer i hålet där pluggen togs bort för att kontrollera vätskenivån, eftersom den hydrauliska vätskenivån bör komma upp till botten av hålet .
5

Byt gummi oljepåfyllningsskruven genom att trycka in den igen tills den sitter ordentligt. Thread metall pluggar igen förrän tätt. Torka upp utspilld olja från utsidan av cylindern med en trasa. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129415.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.