Hur återställa larmet på en 2000 Lincoln

Lincoln modeller tillverkade år 2000 har ett säkerhetssystem som ingriper när någon försöker bryta sig in i bilen. Det kan också kvittas när någon försöker att sätta en nyckel i tändningen som inte har lyckats programmerats till just bilen. Detta förhindrar tjuvar från att köpa en eftermarknad nyckel och använda den för att stjäla din bil. Lyckligtvis kan återställa systemet när det aktiveras göras om du är ägare av fordonet och ha rätt fjärrkontroll eller Lincoln tangenten. Saker du behöver Flighter Lincoln fjärr
Bilnyckel
Visa fler instruktioner
1

Använd fjärrkontrollen fob sändaren för att låsa upp Lincoln luckan genom att trycka på "Panic "-knappen. Detta är den nedre vänstra knappen på fjärrkontrollen och ser ut som ett horn. Detta stoppar hornet kvittrar som signalerar systemet har aktiverats. Om du inte har en trådlös fjärrkontroll med dig, fortsätt till steg 2.
2

Lås upp förardörren och in i bilen. Om fjärrkontrollens "Panik" knappen inte trycks, kommer hornet fortfarande kvittrar även efter upplåsning av dörrar. Sätt nyckeln i Lincoln tändning Addera 3

och vända bilen motorn så långt medurs det går utan att veva bilmotorn. Detta är "On" läge. Detta kommer att avväpna säkerhetssystemet. Du kan också vrida nyckeln moturs enda klick på "ACC" läge. Detta kommer också att avaktivera larmet.
4

Ta ut nyckeln ur tändningen när hornet har slutat kvittrar och ur bilen. Använd fjärrkontrollen eller Lincoln-tangenten för att låsa alla dörrar igen. Detta kommer att möjliggöra larmsystemet. Det kommer nu vara beväpnad men inte aktiverats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129413.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.