Information om Reparera Bilbatterier

När du sätter dina nycklar i tändningslåset och motorn inte startar , är det sannolikt på grund av en död bilbatteri . Bilbatterier kan laddas , repareras eller bytas ut , beroende på batteriets tillstånd . Batteriets kondition bestäms av flera faktorer . Körning

Bilar som ofta drivs med korta mellanrum är känsliga för dåliga bilbatterier . Detta beror på att ett bilbatteri kräver din bil att vara igång i minst 20 minuter innan generatorn är fulladdat . Bilar som kör på långa resor , mer än 20 minuter åt gången , kommer att ha en längre livslängd bilbatteri .
Temperaturer

utsätts för extrema temperaturer kan också tvinga dig att ha ditt batteri repareras eller bytas ut . Även om batterierna är isolerade med en jacka , kan extrema och kallt väder har en negativ reaktion med de kemikalier inuti batteriet över tiden , vilket gör att försämras snabbare .
Förlänga batteritiden

batterier tenderar att pågå från tre till fem år , beroende på omständigheter såsom körning livsstil och temperaturer . När batteriet behöver bytas ut ska det göras så av en professionell och bör inte försökt på egen hand . När du får ett batteri byte eller reparation , spraya den med terminalen beskyddare spraya varje halvår kommer att minska korrosion uppbyggnaden som ofta förekommer i batterier .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129410.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.