Hur man diagnostiserar Felaktiga bränslepumpar

Under årtionden hade folk inte bryr sig så mycket om en bränslepump, för om det själv-destructed, kan du ha en ny installerad för mindre än $ 100. Idag är det en annan historia eftersom bränslepumpar har blivit långt mer komplex och du betalar minst $ 200 för själva pumpen. När man misslyckas, kommer din bil inte fungerar, men det finns flera sätt att berätta om bränslepumpen i bilen är på väg redo för skrot högen. Instruktioner
1

Ta din bil på en motorväg och resor vid skyltad hastighet. Om motorn i bilen ibland klickskott, kommer du att märka en viss tvekan. En trasig bränslepump, särskilt i den första etappen att misslyckas, kommer ofta vackla en gång eller två sedan din motor går jämnt för miles. Även en professionell mekaniker kan feldiagnostisera problemet och rekommendera en låt upp eller ett bränslefilter istället.
2

dig bakom ratten i din bil och trycker på gasen. Om din bil tillfälligt inte accelerera, har du förmodligen en bränslepump som är på väg att sluta fungera. Ofta erfarna mekaniker misstag en sviktande bränslepump för en syresensor som är billigare att ersätta än bränslepumpen.
3

Starta bilen. Om det inte startar direkt, utesluter inte en defekt bränslepump. Det kommer inte att starta eftersom motorn är rånad av det bränsle den behöver för att göra jobbet. Förutom en trasig bränslepump, kan det bero på en myriad av orsaker, inklusive kamrem eller bränslefiltret. Innan du spendera en stor summa pengar att få ett nytt bränslefilter installerat, skulle du vara klokt att få ett andra utlåtande.
4

Klättra en kulle i bilen och om du tenderar att förlora fart, det orsakas troligen av ett bränsle systemfel, med bränslepumpen vara huvudmisstänkt. Ofta ett bränslefilter är allt som behöver bytas, men bränslepumpen är en möjlig kandidat för byte.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129347.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.