Vad skulle stoppa en BMW 318i från att starta?

Den 318i är en lyx kompakt bil som tillverkas av BMW. Medan fordonet levereras med flera bilar funktioner, ingen av dessa funktioner inkluderar ett säkert sätt att starta bilen varje gång. Lyckligtvis, kan orsakerna till en BMW 318i som inte startar normalt inskränkas till några vanliga problem. Slut på bränsle

Bilen kan helt enkelt vara slut på gas. Avvisar inte detta alternativ som dårskap. En vanlig orsak till en bil som inte startar är något så enkelt som en tom bränsletank. Kontrollera bränslenivån i tanken och försöker starta bilen igen.
Stöldskydd

Beroende på modell av din 318i, kan din BMW vara utrustad med en anti-stöld system som hindrar bilen från att starta. Detta skulle kunna omfatta ett smart-key alternativet som inte tillåter att bilen ska starta när du använder en dubblett nyckel.
Dött batteri

Ett dött batteri är En annan vanlig orsak till en no-start motor. Prova starthjälp batteriet med en annan bil. Om detta inte löser problemet, köpa och installera ett nytt batteri
igensatt bränslefilter

bränslefiltret hjälper till att få rent bränsle till motorn,. Dock, om din bränslefiltret är igensatt, kan detta minska mängden bränsle som faktiskt når din motor. En motor utan bränsle startar inte.
Defekt startmotor

Startmotorn är en del av tändningen som arbetar för att antända bränsle-luft-blandning i motorn. Om startmotorn har gått dåligt, kommer din motor att misslyckas att skjuta. Försök att öppna huven och inspektera tändstiftet. Leta efter korrosion och trasiga ledningar. Kontrollera att startmotorn har en ren anslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129345.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.