Hur Lås upp din bil med en Slim Jim

En Slim Jim är ett verktyg som används för att låsa upp bildörrar . Slim Jims aktivera öppningsmekanismen av en bildörr genom att ändra läget av mekanismen s kontrollarmen. När det används på rätt sätt , kan en Slim Jim låsa fordonets dörr utan att skada något inuti , men kan felaktig användning skada låsmekanismen och alla andra komponenter som finns inuti bildörren . Instruktioner
1

Rådgör bilens ägare manual för att få en uppfattning om vad kabeldragning och mekanismer är i bilen dörren och där styrarmen för låset är .
2

Placera en kil mellan gummit vädertätningen och fönstrets glas. Kilen ska placeras för att skapa en lucka ovanför bilens dörrhandtag . Matchbooks och gummi stoppar porten gör anständiga kilar .
3

Skjut den skårade änden av Slim Jim ner gapet ni gjort med kilen .
4

Hook skåran på slim Jim runt dörrens öppningsmekanism . Den öppningsmekanism är en tunn metallstav belägen mellan dörrens lås och dörrens handtag .
5

Tryck ner eller dra upp på Slim Jim , så öppningsmekanism flyttas till det öppna läget . Oavsett om du pressar upp eller ned beroende på bilens märke och modell . Det kan ta flera försök att haka och öppna öppningsmekanism.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129197.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.