Hur för att Byt den Burgundy Interiör i en Prius

Den Interiören färgen av en Prius är inte är permanent. Tyget kan ändras professionellt eller av en ägare. Sitsstoppningen av en Prius kan gled av med några okomplicerade steg. Detta kan helt ändra bilden eller din bil och ge dig det utseende som du önskar. Med de rätt verktyg och några få timmar, kan du ta bort och ersätta den burgundy interiören i din Prius. Saker Du ska behov
Phillips skruvmejsel
Socket wrench
Utility kniv
New Prius sitstyget
Zip ties
Hog ringen tång
Wire fräsar

Soldering järn

Visa Fler Instruktioner

1

Ta bort de front-sätet bultar med en 14mm socket skiftnyckel. Koppla bort alla kablar som kan ansluta sätet. Lossa kablarna som leder till uppvärmda säten (om tillämpligt). Ta bort säten.
2

loss tyget från toppen av sätena. Rip isär eller klippa kardborreband, stygn, eller plastflikarna som håller tyget på plats. Dra tyget bort från sätet. Det kommer att glida off en gång alla bilagor är frigörs. Använd en utility kniv för att skära eventuella bilagor som kan vara alltför stark för att rippa genom handen eller avskurna med sax.


3

Ta bort tyget från botten halvan av platserna. Lossa de hog ringar med en tång hog ring. Avbitare kan också skära ringarna ut vid behov.
4

Skjut det nya tyget över botten av sätet. Sätt tillbaka de hog ringarna från de platser som du tog bort dem. Använd buntband för att fästa tyget där det behövs. Latch de zip band runt den bifogade filen loopar i tyget och de barerna av sätesramen.

5

Slip den nya tyget över baksidan av sätet. Fäst den på plats med kardborrband. Hand stitch eventuella platser som behöver extra stöd. Zip slipsar kan också användas här för att fästa tyget till ramen av sätet..

6

Frigör de två krokarna placerade under den bakre av botten sittdyna Demontera den bakre sittdynan från baksidan av bilen.

7

Lokalisera och frigöra de två krokarna belägna längs botten av sätet. Dra botten av baksätet bort från baksidan av sätesramen. För den övre av säte från dess metall krokar. Avlägsna den ryggdynan av den bakre sätets.

8

Följ steg # 2 genom # 5 för avlägsnande av den den gamla tyget och installation av den nya tyget.

9

Installera om alla säten. Börja med de rygg sätena följda av de främre sätena. Tvärt instruktioner att göra detta.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129101.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.