Hur man installerar ett Sears Batteri

Sears Diehard bilbatterier har en underhållsfri konstruktion och lång livslängd. De är gjorda för att ge tillförlitlig kraft och är idealisk för de flesta fordon inklusive stadsjeepar och fullstor plocka upp lastbilar. Diehard batterier har också en sluten icke-slutna konstruktion som är praktiskt taget underhållsfri. Sears Diehard batterier finns i Standard, Guld och Platinum. Varje typ har olika garantier och funktioner, men alla är lätta att installera själv. Saker du behöver
Skiftnyckel
Stålborste
litiumfett
Ögonskydd
Visa fler instruktioner
1

Använd ögonskydd vid hantering av gamla och nya batterier.
2

bort din gamla batteriet och rengör batteriet facket. Minuskabeln först. Om du tar bort den positiva kabeln först, kan du orsaka en gnista och möjlig explosion. Var försiktig när du kopplar gamla batteripolerna och undvika att bryta ett batteri inlägget. Detta kan resultera i läckande batterisyra på din bil och dig själv.
3

Inspektera dina kablar och anslutningar för tecken på skador eller korrosion och byt ut vid behov. Du kan köpa ersättare kablar på någon auto leverans butik. Om de inte behöver bytas ut, ren med en stålborste.
4

Ställ din Sears DieHard batteriet i facket. Sätt i batteriet så att pluspolen (indikeras med ett "+"-tecken) är närmast den röda kabeln och den negativa polen (indikeras med ett "-" tecken) är närmast den röda kabeln
5.

Lås batteriet på plats med lastrummet ner klämman.
6

Anslut den röda kabeln (positivt) till den positiva polen på batteriet. Dra åt anslutningen med en skiftnyckel.
7

Fäst den svarta kabeln (negativ) till den negativa polen på batteriet och dra åt med en skiftnyckel också. Undvik åtdragning dina anslutningar. Detta kan spricka eller gå sönder batteriet inlägget. Bara dra fram ordentligt och lägg inte för mycket tryck på anslutningen.
8

Spray polerna med litiumfett för att förhindra korrosion.
9

Testa anslutningarna vid slår på radion, lampor och annan elektronik i bilen. Se till att de alla arbetar på rätt sätt. Om de inte fungerar, rengör och sätt tillbaka batteriets anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128980.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.