Min 1998 Grand Am GT startar inte

The Grand Am GT är en mid-size coupe eller sedanmodell som tillverkades under Pontiac varumärke. När din Grand Am inte startar, kan det vara frustrerande. 1998 års modell har påverkats av flera återkallelser att min vara orsakar din start problem. Om din Grand Am inte påverkas, det finns andra grundläggande saker som du kan kontrollera. Instruktioner
1

Vrid nyckeln i tändningslåset och lyssna efter alla ljud som bilen gör. Ett klickande ljud indikerar att startmotorn är trasig. Inget ljud alls kan peka på ett problem i tändningslåset. I 1998 års Grand Am GT ett återkallande innebär tändningen existerar. Om motorn inte startar och föraren håller nyckeln i startläget under en längre tid, skulle nog värme produceras för att smälta vissa delar i tändningslåset. Pontiac återförsäljare kommer att åtgärda problemet om det behövs. Ring 1-800-620-7668 för att ta reda på om din bil är berättigad.
2

Call Delphi på 1-977-335-7443 för att se om din Grand Am GT påverkas av en återkallelse på bränslepumpen. Delphi är det företag som tillverkat Grand Am bränslesystem. I vissa bilar, var vent och retur rör vänt orsakar bilen på tomgång grov, läcka bränsle, och stall. Delphi kommer att ersätta de defekta delarna gratis om din Grand Am är berättigad.
3

Titta på instrumentpanelen tänds för att se om de vänder på, är svag, eller inte kommer på alls . Dim ljus indikerar sannolikt att batteriet börjar rinna. Inga lampor indikerar troligen ett dött batteri. Ladda eller byt ut batteriet om det behövs.
4

Kontrollera vätskor i din Grand Am för låga vätskenivåer. Låga nivåer kan göra att bilen överhettas, gripa, och sedan inte startar. Kontroll av vätskor kan också göra dig uppmärksam på en eventuell läcka i ditt system. En av de 1998 Grand Am minns frågorna kommer från en universell tryckregulator som producerades utan O-ring. Detta kan orsaka bränsle att läcka. Ring Delphi på 877-411-8770 för att se om din Grand Am är en påverkas av denna återkallelse.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128956.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.