Jeep Cherokee AC Information

Jeep Cherokee luftkonditioneringssystem är gjorda av upp olika komponenter. Att förstå hur alla delar samverkar för att pumpa ut kall luft kan hjälpa förarna diagnostisera A /C problem , om de någonsin inträffar . Komponenter

A /C -system inom en Jeep Cherokee börjar med kompressor . Kompressorn är ansvarig för att värma köldmediet och skicka det ändå en kondensor . Efter kondensorn avlägsnar en tork fukten från systemet och skickar sedan ämnet genom ett rör , den så kallade H -Block , som omvandlar det flytande kylmediet till en ånga för att blåsa in i jeepen inre.

störningar

A /C funktionsstörningar kan uppstå av en mängd orsaker . För att diagnostisera en felaktig enhet luftkonditionering i en jeep , måste föraren kontrollera visuellt kompressorn och kontrollera om det finns sprickor eller trasiga bälten , samt testa motorn i A /C fläkt fläkt för att se till att den fungerar ordentligt . En annan orsak till en A /C inte fungerar kan bero på att inte ha tillräckligt med kylvätska .
Varning

inte bekant med bildelar och mekaniska verksamhet , är det inte säkert att försöka lösa defaults luftkonditioneringssystem ensam. Individer måste alltid konsultera sin bruksanvisning , vilket kommer att ge anvisningar om vad du ska göra om A /C enheten misslyckas .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128871.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.