Hur man installerar ett dieselbränslefiltret

När du äger en diesel bil, är det viktigt att hänga med underhåll av motorn. Av särskild vikt är att hålla upp med bränsle filter byten. Du kanske märker att din motor går mindre smidigt och hoppar eller ryck. Dessa symptom signal att bränslefiltret kan vara smutsig eller igensatt. Även om du inte märker dessa symtom, är det viktigt att regelbundet byta ut bränslefiltret. Saker du behöver
Channel låser
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

öppna huven.
2

Undersök inre av motorn för att lokalisera bränslefiltret. Generellt kan du räkna på din diesel filter vara i mitten av motorn. Det är en cylinder form och är oftast svart, gun metal eller vitt.
3

Torka bränslefiltret och allt runt det med ditt trasa. Rengöring detta område är mycket viktigt - det kommer att hjälpa till att hålla smuts och motor smuts från att komma in ditt bränsle linje när du tar bort det gamla bränslefiltret
4

Demontera bränslefiltret genom att placera din kanal låser runt. stoppbygeln som passar runt bränslefiltret och vridning.
5

Demontera bränslefiltret genom att dra den uppåt och ut ur motorn.
6

Sätt i det nya bränslet filtrera genom att trycka in den i bränslefiltret facket. Du ska känna att den snäpper fast.
7

Byt spärren med händerna. Du behöver inte använda din kanal lås för detta, eftersom det kan skada ringarna.
8

Förvandla din bränslefiltret moturs, och förvandla din motor på ca 20 sekunder. Detta kommer att göra det möjligt att bränslefiltret rensa och även fylla på bränsle.
9

Twist bränslefiltret medurs för att stänga den och stoppa utrensning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128870.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.