Hur Pass din Smog Check

Smog tester analysera nivån av vissa miljöfarliga föroreningar från ett fordon . Specifikt , smog tester mäter nivåerna av kolmonoxid , kväveoxider och kolväten i ett fordons avgaser . Misslyckas en smog check kan resultera i oförmåga att registrera ett fordon i vissa fall och oftast kräver att föraren betalar för kostnaden för ett nytt test . Lyckligtvis finns det vissa saker som du kan göra för att hjälpa till att öka dina chanser att passera din smog check första gången . Instruktioner
1

Gör en tjänst utnämning före planerad smog check . Med din olja förändrats , särskilt om det har varit en lång tid sedan det senaste oljebytet , kan minska nivåerna av avgasutsläpp . Dessutom är det viktigt att se till att din bil är i gott skick annars med några lösa pluggar eller anslutningar som kan resultera i bränsleläckage och ökade utsläpp.
2

Lägg en produkt bränsle tillsats till din bil nästa gång du fyller bensintanken . Dessa produkter hjälper till att minska utsläppen genom att rensa sotavlagringar i avgas stigar ditt fordon .
3

Kontrollera din "check engine" light . En check engine ljus som lyser under smog check resulterar i en automatisk misslyckande . Om din check engine lampan lyser och en mekaniker har fastställt att ingenting är fel med din bil , ordna alla nödvändiga ledningar reparationer att korrigera detta problem före planerad smog check .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128832.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.