Hur man skjuts en lastbil

Låg spänning eller otillräcklig strömstyrka i batteriet kan göra det omöjligt att starta din lastbilens motor, lämnar du strandsatta. Glömmer stänga strålkastare eller tillbehör kan snabbt tömma ett batteri och, under långvarig lagring, kan artiklar, t.ex. klocka, säkerhetssystem, och datorminne tömma ett batteri. Startkablar ger ett bekvämt och billigt sätt att få din motor igång igen. Saker du behöver
Startkablar
annat fordon
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på lastbilen. Park annat fordon tillräckligt nära lastbilen så att startkablar lätt kan nå båda batterierna. Se till att karosserna inte vidrör. Stäng av fordonet med fungerande batteri och öppna huven.
2

Anslut den röda klämman startkabeln till den positiva (+) polen på batteriet för givaren fordonet ansluter sedan den andra röda klämman till den positiva polen på batteriet i din lastbil. Anslut den svarta klämman jumper kabeln till den negativa (-) polen på batteriet för givaren fordonet anslut sedan den andra svarta klämman till en omålad metallyta, exempelvis en motor bult i motorrummet på lastbilen
<. br> Billiga 3

Starta fordonets motor med fungerande batteri och låt den gå i flera minuter. Höj motorns fordonets hastighet över 1500 rpm under flera minuter om batteriet är betydligt mindre än den truck batteri.
4

Starta trucken medan det andra fordonet är fortfarande igång och ansluten av startkablar . Fortsätt att ladda bilen under flera minuter och sedan försöker starta den igen om den inte startar omedelbart. Låt båda fordonen att köra i flera minuter att ladda trucken batteriet. Koppla startkablarna i omvänd ordning de var anslutna. Stäng huvarna på båda fordonen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128782.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.