Hur hittar man den Färgkoden på ett fordon

Om du behöver köpa bättringsfärg för din bil, är det enda sättet att hitta en exakt färgmatchning att lokalisera färgen koden för din vehicle.The färg-kod är på metallplatta eller dekal belägen någonstans på fordonet. Färgen koden på din bil ger information om speciella färg och nyans av färg som används av biltillverkaren. När du hittar färgen koden, använda denna information för att matcha färgen på din bil. Instruktioner
1

Lär dig att identifiera en kod fordon färg. Färgen koden är en metallplatta eller dekal med siffror bestående av siffror och bokstäver. Den har en identifierande fras under bokstäverna såsom färg, lack eller yttre lacken. Typiska exempel på en färg-kod är B-87M och G-95D.
2

Sök efter en invändig dekalen inuti fordonet. Sök i handskfacket, förarsidan inre dörrkarmen. Färgen koden dekal är ibland på instrumentbrädan på förarsidan nära VIN plattan.
3

Sök under huven på din bil. Många biltillverkare placerar kulörkod dekalen under huven på bilen.
4

Sök efter en dekal i bakluckan på bilen. Färgen koden är ibland placeras nära reservdäcket. Gör en online-sökning
5

. Många webbsajter kommer att hänvisa dig till de typiska platser för färg koder på vissa fordon.
6

Leta VIN-nummer för ditt fordon. VIN är bilens fingeravtryck. Den innehåller information om färg, men informationen måste avkodas. VIN-nummer består av 17 siffror och det oftast på en metallplatta på förarsidan av instrumentbrädan. Det är också på bilens registreringsnummer och sjukförsäkringskort. Skriv ned numret.
7

Ring generalagenten där du köpte ditt fordon. Säg att du behöver hitta färgen koden för ditt fordon med hjälp av VIN-nummer. Ge dem numret när de ber om det, och vänta på dem att avkoda informationen kulörkod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128763.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.