Hur man tar bort framsätena på en 2000 Suburban

Byta ut framsätena i en 2000 Chevrolet Suburban är en enkel uppgift, men det är en två-person jobb som kräver några tunga lyft. Sätena i lastbilen är en fullständig enhet som kan tas bort genom unbolting några bultar. Ta bort sätena kan vara nödvändiga för utbyte av säten eller att ha de reparerade sätena. Suburbans har två typer av säten. Den soffsäte kräver unbolting två separata säten, och 60/40 bänkar, som faktiskt är ett enda stycke. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
Bucket Seats
1

Öppna förarsidans dörr på lastbilen. Placera framsätet hela vägen framåt.
2

Lokalisera de bakre skenbultarna på baksidan av sätet. Det kommer att finnas en bult i varje hörn av spåret. Skruva varje skruv med en hylsnyckel.
3

Skjut sätet hela vägen tillbaka. Skruva loss de två främre bultarna med en hylsnyckel.
4

tillåter stolen att luta framåt för att koppla ur ledningsnätet. Koppla loss kabelstammen direkt under sätena genom att klämma kontakterna och dra bort från varandra.
5

Instruera en partner för att hjälpa plocka upp stolen från sidan och hjälpa bära den ut ur lastbilen. Placera sätet i en täckt torrt område.
6

Öppna dörren på passagerarsidan. Avlägsna kvarvarande sätet på samma sätt. Instruera en partner för att hjälpa att dra ut sätet för passagerarsidan.
60/40 Bänk
7

Skjut hela sätet framåt för att komma åt de bakre bultarna. Lossa de bakre skruvarna på båda ändarna av sätet med en hylsnyckel.
8

Skjut ryggstödet för att komma åt bultarna i fronten. Unbolt dessa bultar med en hylsnyckel.
9

Instruera en partner för att hjälpa att dra stolen ur bilen. Dra sitsen ur dörren och placera i en täckt torrt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128642.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.