Hur Infoga Transmission Fluid

Lägga transmissionsolja till den automatiska växellådan är avgörande för livet av transmissionen. Vätskan smörjer transmissionen och låter det bygga tillräckligt tryck för att växla när det krävs för att. Det är viktigt att läsa bruksanvisningen om överföring för att säkerställa rätt typ av vätska tillsätts. Vissa fordon kräver också att bilen är igång och andra är tänkt att vara avstängd. Detta är viktigt för att säkerställa oljestickan har en korrekt behandling. Saker du behöver
Rag
Visa fler instruktioner
1

Låt bilen för att värma upp. Låt den gå på tomgång i minst 10 minuter. Placera fordonet i "Low 1" växel, och föra den tillbaka till "Park". Lämna bilen körs.
2

Öppna huven för tillträde till motorrummet. Lokalisera mätstickan transmissionsolja på baksidan av motorrummet. Överföringen mätstickan ska märkas.
3

Dra ut oljestickan i röret, och torka det rent med en trasa. Sätt tillbaka den i röret, och dra den tillbaka ut. Kontrollera nivån på oljestickan. Om nivån inte stannar på full poäng, kommer mer vätska behöver tillsättas.
4

Sätt en tratt in i röret. Häll i en halv liter vätska ner tratten in till oljestickan röret. Kontrollera nivån varje gång vätskan hälls i. Sluta lägga vätska då nivån läser fullt på oljestickan.
5

Se mätstickan sätts in i röret. Stäng huven och stänga av bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128490.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.