Inaktivera Seat Alarm Vispa Varning

De flesta nya bilar har larm säkerhetsbälten som klockspel när nyckeln är i tändningslåset och förarens säkerhetsbälte inte används . Dessa larm kan vara irriterande i många situationer som inte kräver ett säkerhetsbälte , t.ex. när man väntar på tanken att fylla på en bensinstation . Koppla larmet är en enkel process , men inte nödvändigtvis en rekommenderade en. Att köra utan bilbälte är olagligt i de flesta ställen , och kan leda till allvarliga skador . Försumma inte att använda bilbälte bara för att det inte finns något larm påminner dig att bära en. Instruktioner
1

Sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid . Vända bilen på , så att radion spelar och luften aktiverar luftkonditionering . Stäng inte av tändningen hela vägen till höger , så att motorn startar .
2

Tryck ratten på instrumentbrädans kombiinstrumentet tills vägmätaren läser " ODO . " Vrid nyckeln tills bilen är avstängd .
3

Slå på tändningen och håll vredet . Håll vredet intryckt i ca 15 sekunder och sätt på dig säkerhetsbältet . Fortsätt att hålla vredet medan du sätter på dig säkerhetsbältet på .
4

Släpp ratten . Kombiinstrumentet borde läsa "B off . " Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128423.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.