Mods att öka MPG

Med ökande bränslekostnader är det viktigt att göra vad du kan för att hålla bränsleförbrukningen låg . Att hålla din bil kör i toppskick upprätthåller en optimal bränsle körsträcka . Det finns många åtgärder som kan vidtas för att hjälpa dig att få ut det mesta av varje liter gas . Behåll din bil


hålla din motor ordentligt trimmad hjälper den att köra i högsta prestanda och använder bränsle till sin högsta potential . Behåll det rekommenderade däcktrycket för däcken som är utformade för din bil , minimerar onödig friktion mellan däck och vägbana . Använda rekommenderad motor - oljekvalitet hjälper motorn löpa smidigt och effektivt .
Ändra dina vanor

Aggressiv körning leder till frekvent acceleration inbromsning , vilket resulterar i bortkastad energi och gas . Observation hastighetsgränsen håller din bil i ett effektområde som maximerar bränsleekonomin . Undvika att använda bilen som en förvaringsplats minskar den energi som krävs för att flytta bilen . Använda farthållaren håller en konstant hastighet och minskar mängden bränsle som används på långa resor .
Travel Smart

Undvik att använda takräcken när det är möjligt , eftersom dessa skapar stora mängder av vindmotståndet , minskande bränsleekonomi. Kombinera ärenden i en resa för att minska avståndet reste . Undvik rusningstid att förhindra upprepade hastighetsförändringar och långa perioder av tomgångskörning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128304.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.