Hur man behandlar en Jeep Soft Top

Den avtagbara toppen på din Jeep Wrangler är en viktig del av bilens fysiska struktur och den måste underhållas. Om du inte riktigt behålla din Jeep löstagbara mjuka eller hårda topp, kan du finna dig själv kör en läckande, dragig fordon i en relativt kort tid. Replacement jeep mjuka toppar kan kosta runt $ 500 till $ 1000, medan en ersättare hardtop kan förväntas kosta flera tusen dollar. Instruktioner
1

Hantera din topp försiktigt. Rycka, driver med och nyfikna på din Jeep topp kan försvaga sälar och nedläggningar. Blixtlåset och kardborre stängning på mjuka toppar är särskilt sårbara för skador, så du vill vara säker på att du hanterar dem så försiktigt som möjligt.
2

Undvik täta justeringar. Ju mer du tar din Jeep topp av och sätta på den igen, desto mer slitage det ackumuleras. Försök att planera och minimera mängden gånger du tar av toppen och sätta på den igen. Ett sätt att göra detta men ändå behålla din Jeep torr är att köpa en eftermarknad skydd för din Jeep. Dessa kostar långt mindre än toppar och kan lätt lagras i din Jeep sättas på i ett skyfall eller att skydda Jeep natten. Ordentligt Addera 3

Store din topp. När toppen är inte på din Jeep, förvara det på en säker, ren och torr plats. Mjuka toppar är särskilt benägna att skadas av dålig lagring val. Mjuka toppar lagrade på våta platser kan växa mögel och smuts repar vinyl windows.
4

Rengör din topp endast med produkter avsedda för användning på det. Din suffletten kan färgas eller fönstren kan bli grumligt om man rengör dem med fel renare. En hård topp tätningar kan skadas och färg får marker om inte rengöras ordentligt, liksom.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128252.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.