Hur att byta batteri i en 2006 Harley Sportster

som bilar och lastbilar, motorcyklar kräver en kraftkälla för att driva elektriska funktioner såsom strålkastare, blinkers och tändning. Du bör byta ut batteriet i din 2006 Harley Sportster när du börjar att höra din motorcykel tar längre tid att starta än vanligt. Byta batteri på din Sportster är en enkel men viktig del av processen för riktig motorcykel underhåll. Saker du behöver
Handskar
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner
1

Lyft sätet på din Sportster att avslöja batteriets anslutningspunkt.

2

Lossa spännbandet håller batteriet i dess fack.
3

Undersök batteriet efter tecken på korrosion eller skador. Om det finns en finkornig blå eller grön substans byggts upp kring de negativa och positiva laddning punkter, sätta handskar på. Om batteriet är oftast ren, kan du gå vidare utan handskar.
4

Koppla bort den negativa punkten batteriets anslutning (svart kabel eller tråd) genom att dra upp de kablar som är anslutna till metallen anslutning enheten.

5

Koppla den positiva punkten batteriets anslutning (den röda kabeln) genom att dra upp de kablar som är anslutna till metallen anslutning enheten.
6

Lyft ut batteriet ur huset facket och ställ den åt sidan.
7

Placera det nya batteriet i facket och anslut den till cykelns elsystem genom att återansluta den positiva anslutningen enheten, då den negativa anslutningen enheten. Sätt tillbaka spännbandet och byt ut stolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128221.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.