Hur Hyr en bil Dolly

Kostnaden för att hyra en bil dolly är mycket billigare än kostnaden för reparation eller utbyte av den automatiska växellådan i bilen efter en felaktig bogsera jobb. En bil dolly är det bästa sättet att bogsera en framhjulsdriven bil. En bil dolly är lätt att hitta och lätt att hyra. Saker du behöver
kredit-eller betalkort
bogsera fordon
Visa fler instruktioner
1

Leta biluthyrningsfirmor i ditt område som hyra bil dockor. Kontrollera med dem för prissättning och för att kontrollera att en bil dolly är tillgänglig. När det bästa priset finns för en bil dolly hyra, boka snabbt eftersom dessa enheter kan försvinna snabbt.
2

Använd ett kredit-eller betalkort för att bekräfta och göra uthyrningen. De flesta biluthyrningsfirmor tar kontanter för uthyrningen i sig, men kortet behövs för att täcka övriga eventuella utgifter. Om du inte har ett kort, kan det göra det svårare att hyra dolly. Du kan behöva ta hjälp av en vän som har ett kredit-eller betalkort.
3

Se till att du har en bil med rätt skumt att bogsera bilen dolly. Har den hyra agent bekräfta att fordonet kommer bogsera dolly plus vikten på bilen. Ombudet bör också se till att bollen är rätt storlek för att passa bilen dolly.
4

Fyll i lämpliga pappersarbete. Se till att din bil försäkring täcker bilen dolly och dragfordonet. Om inte, kan du behöva köpa en försäkring från uthyrningsfirman. Det kan tyckas lite högt, men det kommer att bli mycket billigare än att byta bilen dolly om du har en olycka.
5

Få anvisningar avseende de säkerhetsfunktioner i bilen dolly innan de lämnar uthyrningsfirman. Har agenten går allt personligen och inte bara hand du ett papper med information. Du måste veta hur man ska fästa säkerhetskedjorna, koppla upp ljuset, och se till att släpet är ordentligt ansluten till dragfordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128087.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.