Hur Ship ett fordon till Kona, Hawaii

När du flyttar, du brukar ta de flesta av dina objekt med dig. Ta din bil med dig om du ska flytta till Kona, Hawaii, kan vara lite svårare. Tur för dig, kan du skicka din bil direkt till hamnen i Kona. Vissa företag kommer även leverera det direkt till din dörr. Instruktioner
nödvändigheter för att leverera din fordon
1

få bilen dokument. Se till att ha den ursprungliga kopian av din bil titel, registrering och bilförsäkring. Behåll en kopia av varje.
2

Håll din gas låg. Upprätthålla mindre än en 1/4 tank.
3

Töm bilen. Se till att det finns ingenting i din bil.
Förbered dig på att leverera din Vehicle
4

Välj ett fraktalternativ. Vet vad alternativet är mest bekvämt för dig. Företagen kommer att leverera hamn till hamn. För det här alternativet, släpper du din bil vid en port och plocka upp vid porten där bilen levereras. Du kan också välja port till dörren. Detta alternativ kräver att du lämna din bil på en port och sedan en agent från hamnen kommer att leverera din bil till din dörr. Ett tredje alternativ är dörr till dörr som en agent kommer att plocka upp din bil, skicka den till dig, och levererar den till din dörr till ditt nya hem.
5

Boka din försändelse. Kontakta rederiet i ditt val att boka din bokning. Se till att ha din bil information med dig när du ringer. Du behöver: märke, modell, år, antal dörrar (sedan eller coupe), färg, registreringsnummer och VIN-nummer. Vissa företag som levererar till Kona är:

WprHawaii.com

(888) 303-1213

UnitedAutoTransport.com

1-800-963 - 5505 eller 1-818-244-5505

MoveMyCar.com
6

Håll ditt bokningsnummer och bekräfta minst två dagar före mötet.
7

fartyget och hämta bilen. Oavsett vilket alternativ du väljer, noga följa deras instruktion för avhopp och plocka upp. Se till att anteckna den adress till vilken du kommer att plocka upp din bil om du valde den vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128033.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.