Hur reparation fjärrkontrollen nycklar på en Camry

Din Toyota Camry kommer med en fjärr keyless inresa system som fungerar just off the bat. Genom att trycka på "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen nyckellösa öppnar Camry dörrarna, samtidigt som du trycker på "Lock"-knappen kommer att säkra dörrarna. Om det inte finns något svar från Camry när du trycker på någon av dessa knappar, kan det vara så att din fjärrkontroll har skadats och du måste programmera om den för att fungera med din Camry. Om detta omprogrammering proceduren inte fungerar, är fjärrkontrollen troligen trasig och behöver bytas. Saker du behöver
Remote
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng alla dörrar, sedan in genom förarens sidodörr. Lämna detta en förare sidodörr öppen.
2

Sätt Camry nyckeln i tändningslåset och ta bort det utan att vrida om nyckeln. Gör detta en andra gång, och vara säker på att detta steg utförs inom fem sekunder.
3

Stäng förardörren, öppna den sedan igen. Gör detta en gång, sedan satte nyckeln i tändningslåset och ta bort den. Allt detta måste ske inom 40 sekunder.
4

Stäng luckan och öppna den igen. Upprepa detta för andra gången, då satte nyckeln i tändningslåset och lämna den där. Stäng dörren igen, vrid tändningsnyckeln så långt det går utan att veva Camry motorn. Vrid startnyckeln tillbaka och ta ur nyckeln. Detta måste alla göras inom 40 sekunder. Vänta på Camry låssystemet för att låsa och låsa upp dörrarna automatiskt. Om du inte ser detta hända, upprepa steg 1 till 4.
5

Tryck och håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på Keyless fjärrkontrollen samtidigt.

6

Släpp knapparna efter 1,5 sekunder, tryck och håll in "Lock"-knappen. Vänta låssystemet för att låsa och låsa upp dörrarna igen, vilket indikerar att fjärrkontrollen framgångsrikt har programmerats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127978.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.