The Best All-Weather Mats

All-väder mattor för bilar skydda mattan eller golv av fordon från skador. En all-weather matta tillverkad av högkvalitativt material skyddar bäst. Det finns många olika stilar av mattor välja mellan. Alla väder mattor är särskilt viktigt för människor som bor i områden som har dåliga väderförhållanden. WeatherTech

WeatherTech Classic Premium Gummi Floor Mat är tillverkad av naturliga tunga gummi. Dessa mattor skyddar bilen matta från saker som de delar, fett och vägsalt. Minusgrader skadar inte dessa mattor. De skulpterade kanaler och anti-åsar att förhindra halka. Den nonstick yta gör det lätt att hålla dem rena. Dessa mattor finns i svart, brunt och grått. Dessa alla väder mattor av garanti mot defekter i 10 år.
Heavy-Duty Husky Liners

Husky Liners golvmattor görs starkt för varaktig motståndskraft. En unik egenskap hos denna typ av matta är den extra tjock förarens häl pad. Det finns en upphöjd omkrets eller kant runt dessa golvmattor som behåller spill och skräp. Mattorna är gjorda av ett hållbart termoplast och hålla upp även under svåra säsongsmässiga förhållanden. Husky Liners golvmattor finns i svart, grått och brunt. De passar front, andra och tredje våningen kokkärl och center puckel områden.
Catch-Alla är

catch-all golvmattor skräddarsydda och finns i Xtreme och Premium-versioner. De är gjorda med en fuktspärr och gjutna ytterkanten. Catch-all Xtreme golvmattor är gjorda Xynet, ett termoplastiskt material som tål vatten, snö, smuts och kemikalier. Catch-Alla är Premium golvmattor av gummi material med matta ovanpå. Dessa mattor är fläcktålig och är lätta att underhålla.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127976.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.